Tuesday, October 28, 2008

happy sangat kat kem







hehe...yang ini 3x cuba..first jatuh n other tak jatuh dah....payah jugak tau.kat cni tangan tak boleh basah...pastu ada palang besi yang longgar.Sebab itu ada yang jatuh.Ana jatuh sebab besi tue licin.Oklah juga kat cni...hehe...segan pulak ana...ana enjoy kat sini.Tapi penat tue ada juga.Kem di Summerset Resort ana dapat gelaran "Puteri Kayak".....hehe...

kat sini ana banyak berpanas..So...dah tak putih dah...Tetapi ana tak kisah pun...Ana banyak belajar kat sini...oh..terlupa pulak nak nyatakan aktiviti yang ana dan kawan-kawan buat...kitaorang ada rempuh tanpa senjata,flying fox,berkayak,rentas tasik dan tidak dilupakan aktiviti makan..hehe...apa lagi aktiviti ya...ehm...harap ana tak lupa...kitaorang pun ada pergi pantai.hehehe..happy sangat kat sini.Ana memang belajar banyak perkara.Perkara yang ana tak mungkin lupakan ialah gelaran yang diberikan kepada ana,semasa berkayak dan semasa ana mencuba flying fox.Balik sahaja daripada kem,bas pelajar perempuan pergi ke kfc,tapi bas pelajar lelaki terus pulang ke sekolah.Hal ini kerana mereka sangat nakal.Di kem itu juga pelajar perempuan telah ditipu.Berani betul pelajar lelaki.Padan muka dengan mereka.Mereka dapat ganjarannya.Ingat senang-senang hendak lepas daripada hukuman.Rasakanlah.hahahahah...Dahlah kena marah dengan cikgu..Itulah lain kali jangan buat hal.Antara lain yang ana rasa kelakar adalah gelagat rakan-rakan ana.Macam-macam yang berlaku.Ana juga kadang-kadang dijadikan bahan ketawa.Kami semuanya happy go lucky.semuanya sweeetttttt..oklah..bubye































1 comment:

muyassarah said...

Teruskan penulisan yg bermanafaat diblog ini.. jemput jenguk blog akak di http://muyassarah.blogspot.com/